USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
FABRICAI PALVELUSTA.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET
FABRICAI PALVELUSTA.

Kyllä – FabricAI:n pellin alla pyörii moderni itseoppiva tekoäly. FabricAI:n tekoäly on rakennettu Googlen Tensorflow’lla ja koulutettu Nvidia v100 GPU:lla. Palvelu tuotetaan vain parhaalla teknologialla ja Euroopan kovimmalla osaamisella.

Jos aihe kiinnostaa, tsekkaa seuraavat linkit:

Suojaamme kaikki asiakkaiden tiedot moderneilla teknisillä ja organisatorisilla menetelmillä. Meillä hallussa olevat tiedot eivät pääse häviämään, muuttumaan tai leviämään. Tietojen siirrossa käytetään TLS-salausta.

Palvelun serverit ja Palvelun kautta kerätyt tiedot sijaitsevat Euroopan talousalueella. Kaikki paikalliset tallennuslaitteet ovat salattu ja sijaitsevat lukituissa tiloissa, jonne vain yrityksen valtuuttamilla henkilöillä on pääsy.

Emme luovuta mitään asiakkaisiin liittyviä tietoja kuten henkilö- ja kirjanpitotietoja tai laskuainestoa yrityksen ulkopuolisille tahoille tai sidosryhmille ml. sijoittajille.

Tekoälyn yhdistäminen edellyttää uuden API-käyttäjän luomista asiakasyrityksen kirjanpito-ohjelmaan.  Tämän jälkeen FabricAI:lle annetaan rajatut oikeudet lukea ja kirjoittaa kirjanpitotietoja. Oikeuksilla pääsee muuttamaan ja lukemaan ainoastaan ostolaskujen käsittelyssä tarvittavia tietoja.

  • Toiminta edellyttää rajattujen oikeuksien antamista ostolaskujen käsittelyyn

  • Käyttö ei vaadi oikeuksia palkkojen tai maksuliikenteen hallintaan

Oikeudet myönnetään asiakaskohtaisesti. FabricAI ei siis pääse tarkastelemaan kuin sellaisten yritysten tietoja, jotka on erikseen liitetty palveluun.

FabricAI on kuukausihintainen palvelu. Kuukausihinta määräytyy palveluun liitettyjen loppuasiakkaiden ja tiliöityjen ostolaskujen määrästä.

Palvelu soveltuu käytettäväksi tilitoimistoissa ja PK-yrityksissä.

FabricAI:n käyttöönotto on helppo ja nopea projekti, joka koostuu pääpiirteittäin kolmesta askeleesta:

  • Tekoälyn koulutus ja käyttöönotto

  • Kirjanpitäjien koulutus ja käytön opastus

  • Tiliöinnin automatisoinnin aloitus

Sovi etäesittely ja asiantunitjamme näyttää sinulle 10 minuutissa miksi tekoälyn käyttöönotto on yksi vuoden parhaista päätöksistä. Myönnämme FabricAI:lle 100% -tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen palvelun toimintaan, ei sinun tarvitse maksaa laskua.

Tuo läpinäkyvyyttä kirjanpitoprosessiin

Datasta tehtävät analyysit tarjoavat tilitoimistoille mahdollisuuden täysin uusien palveluiden tarjoamiseen: poikkeamien tunnistaminen, laskujen sisällön tarkastuksiin, reaaliaikaisiin analyyseihin, ostosten ja ehtojen benchmarkingiin ja kilpailuttamiseen, petosten tunnistukseen yms.

Aika- ja kustannussäästöt

Keskimäärin ostolaskun tiliöinti vie 2 minuuttia ja maksaa kirjanpitäjän palkkakuluissa n. 0,75 €. FabricAI:n kanssa ostolaskun tiliöinti vie keskimäärin 5 sekuntia ja maksaa tiliöinti- ja palkkakuluissa n. 0,25 €. FabricAI:n avulla:

  • tiliöintiin kuluva aika vähenee 95%.

  • laskun tiliöintikustannus vähenee 60%

Kustannus- ja aikasäästöihin päästään tyypillisesti muutamassa kuukaudessa käyttöönotosta. 

Kirjanpitoprosessin tehostus ja standardointi

Ostolaskujen tiliöinti tapahtuu jokaisessa kirjanpito-ohjelmassa hieman eri tavalla. Laskujen tiliöinti nopeutuu huomattavasti, kun kirjanpitäjä pystyy tiliöimään kaikkien asiakkaidensa ostolaskut samassa näkymässä ja samalla tavalla.

Tekoälyn tiliöintiehdotuksille voidaan määrittää automaattiset hyväksyntärajat. Tällöin kriteerien mukaisten laskujen tiliöinnit hyväksytään automaattisesti ilman kirjanpitäjän tarkistamista. Tällä tavalla pystytään välttämään tilanteet, että kirjanpitäjä käyttää työaikaa merkityksettömien laskujen tarkastamiseen tai muokkaukseen.

Tekoälyn käyttö auttaa myös tiliöintikäytäntöjen vakioinnissa. Tekoälyn tekemät automaattitiliöinnit ohjaavat kirjanpitäjiä toimimaan kerta toisensa jälkeen samalla tavalla ja näin ollen virheiden mahdollisuus pienenee ja sisäinen laatu kasvaa.

FabricAI seuraa käyttäjien toimintaa ja tarjoaa analytiikkaa palvelun käytöstä ja yrityksen laskuaineistosta. Tarjoamme analytiikkaa varten kaksi erillistä vaihtoehtoa:

  • Perusanalytiikka on nähtävissä suoraa FabricAI:n tiliöintiportaalissa

  • REST API datan yksityiskohtaisempaa siirtämistä ja visualisointia varten

Lue lisää analytiikasta seuraavalta sivulta.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Voit lähettää kysymyksesi osoitteeseen kaarle@fabricai.fi ja vastaamme sinulle mahdollisimman nopeasti.

KIRJANPIDON TEKOÄLY

OTA TEKOÄLY KÄYTTÖÖN NYT.

KIRJANPIDON TEKOÄLY

OTA SE KÄYTTÖÖN NYT.