Vähennä tilitoimiston kustannuksia ja tehosta kirjanpitäjien työtä

FabricAI:n oppiva automaatio tekee tästä mahdollista.

VARAA PALVELUN ESITTELY

Me FabricAI:lla ymmärrämme tilitoimiston haasteet. Siksi olemme luoneet automaatioratkaisun, jonka avulla voit vähentää kustannuksia ja lisätä tehokkuutta.

Ratkaisumme on suunniteltu automatisoimaan kirjanpitäjien arkipäiväisiä tehtäviä, kuten ostolaskujen käsittelyä, jotta aikaa jää enemmän haastavampiin toimenpiteisiin.

Kun kirjanpitäjien aikaa vapautuu arkisista tehtävistä, heillä on aikaa hoitaa useampia asiakkuuksia.

Jätä ostolaskujen käsittely FabricAI tehtäväksi ja keskity asiakkaiden palveluun.

Itseohjautuva automaatio seuraa kirjanpitäjän työskentelyä ja opettelee tunnistamaan laskut, joihin kirjanpitäjän ei tarvitse tehdä muutoksia. Oppimisen jälkeen tällaiset laskut käsitellään automaattisesti kirjanpitäjän puolesta.

Automaatio ei korvaa kirjanpitäjää vaan tehostaa hänen työtään, vapauttaen jopa 40 työtuntia kuukaudessa.

FabricAI:n oppivan automaation avulla voit

1

Vähentää kustannuksia poistamalla manuaalista työtä

Ostolaskujen käsittely vie helposti paljon aikaa, kun pitää ottaa huomioon tilit, ALV-käsittely, hyväksyntä, projektit, kustannukset, jaksotus...

Kirjanpitäjien työajasta keskimäärin 20-50% kuluukin juuri ostolaskujen käsittelyyn.

FabricAI:n oppivalla automaatiolla voit vapauttaa kirjanpitäjät puuduttavasta ostolaskujen käsittelystä ja samalla leikata kustannuksia, kun yksittäinen kirjanpitäjä saa hoidettua useampia asiakkuuksia.

2

Virtaviivaistaa prosesseja ajan ja työntekijöiden jaksamisen säästämiseksi

Automaation oppiessa prosessit virtaviivaistuu, kun osa ostolaskuista käsitellään täysin automaattisesti ja jäljellä olevat laskut käsitellään kirjanpitäjän tarkistettavaksi.

Kun automaatiolle voidaan ulkoistaa toimenpiteitä, poistuu työntekijöiltä turhaa kuormitusta, mikä osaltaan lisää työn merkityksellisyyttä ja työntekijöiden jaksamista.

3

Tehdä tuurauksista ja muuttuvista tilanteista helpompia

Manuaalisesti tehtävässä ostolaskujen käsittelyssä sairasvapaat ja muut tuuraukset tuottavat usein päänvaivaa. Ottamalla FabricAI:n oppivan automaation käyttöön, nämäkin muuttuvat tilanteet helpottuvat.

Automaation hoitaessa arkipäiväisiä töitä täysin automaattisesti, ei töitä pääse kasaantumaan samalla tasolla työntekijän puuttuessa. Samalla automaatio keventää tuuraajan tehtäviä tarjoamalla opittujen käytänteiden mukaisia täydennyksiä ostolaskuihin.

4

Lisätä tarkkuutta ja vähentää virheitä

Manuaalisessa työssä syntyy pidemmän päälle helposti virheitä, minkä vähentämisessä automaatio auttaa kahdella tavalla.

  • Hoitamalla ostolaskuja automaattisesti opittujen käytänteiden mukaisesti.
  • Säästämällä kirjanpitäjien aikaa, minkä ansiosta heillä on aikaa ja energiaa keskittyä keskittymistä vaativiin toimenpiteisiin.

5

Parantaa asiakaspalvelua ja tyytyväisyyttä

Kun kirjanpitäjillä menee vähemmän aikaa arkipäiväisten ostolaskujen tekemisessä, vapautuu heille enemmän aikaa keskittyä asiakkaiden palvelemiseen. Tämän ansiosta asiakkaiden tarpeisiin ja kyselyihin pystytään vastaamaan nopeammin ja täsmällisemmin.

JO YLI 24 000 YRITYKSEN OSTOLASKUT KÄSITELLÄÄN FABRICAI TOIMESTA.

Älä anna manuaalisen työn ja itseään toistavien arkisten tehtävien jarruttaa yrityksen kasvattamista. Automatisoi kirjanpitoprosessisi ja säästä aikaa ja rahaa.

VARAA AIKA PALVELUN ESITTELYYN

Saatat miettiä...

Miten automaatio määritetään yrityksellemme?

Tekoäly opettelee asiakaskohtaisesti kuinka tiliöinti, dimensiointi ja alv-käsittely on aikaisemmin tehty ja laatii tästä yrityskohtaisen sääntökirjaston täysin automaattisesti.

Käyttöönotto on helppoa, mutta varmistamme vielä menestyksesi auttamalla käyttöönotossa. Näin varmistamme, että saat automaatiosta kaikki hyödyt irti, käyttöönotto onnistuu kivuttomasti ja tavoitellut hyödyt saavutetaan.

Kirjanpito vaatii tarkkuutta — miten voimme varmistua automaation työn laadusta?

Alussa tekoäly aloittaa laskujen käsittelyn, jonka jälkeen kirjanpitäjä vielä varmistaa sääntöjen toiminnan. Jos kirjanpitäjä muuttaa tietoja, FabricAI hienosäätää yrityskohtaisia sääntöjä kirjanpitäjän tekemien muutosten perusteella.

Kirjanpitäjät siis varmistavat alussa, että automaation toiminnot ovat käytänteidenne mukaisia. Laskut, joihin kirjanpitäjän ei ole tarvinnut tehdä muutoksia, käsitellään jatkossa täysin automaattisesti FabricAI toimesta eikä näitä näytetä kirjanpitäjälle.

Haluaisitko kuulla lisää?

Liity yli 140 tehokkaan tilitoimiston joukkoon ottamalla käyttöön FabricAI:n itseohjautuva automaatio. Varaa maksuton palvelun esittely ja näe millaisen muutos sillä on liiketoimintaasi!