Useat tilitoimistot ovat kiinnostuneet tekoälyn hyödyntämisestä kirjanpidossa

Tämä ei ole ihme, sillä tilitoimistoissa voidaan hyödyntää tekoälyä parhaiten kirjanpidon manuaalisten työvaiheiden karsimisessa, mikä helpottaa kirjanpitäjien taakkaa ja tehostaa työskentelyä. Tekoäly on tarkka, nopea ja väsymätön, ja sopii juuri siksi yhteen täydellisesti taloushallinnon täsmäytysten, raporttien ja tiliöintien kanssa.

Kaikkein tehokkaimpaan tulokseen päästään, kun tekoälyn tuottamat automaattiset analyysit yhdistetään korvaamattomaan ihmisnäkemykseen. Tätä yhdistelmä kutsutaan tukiälyksi, eli englanniksi Intelligence Augmentationiksi (I.A.).

Tekoäly on tarkka, nopea ja väsymätön

Suurin osa meistä tulee lähitulevaisuudessa toimimaan tukiälyn, eli tekoälyn kanssa

Taloushallintoliiton 2019 -vuoden tili- ja veropäivillä yksinä pääteemoista olivatkin “Tekoäly kirjanpidossa” ja “Mitä taloushallinnon ammatilaisilta odotetaan tulevaisuudessa”. Tekoälyn ennustettiin tulevan laajalti osaksi taloushallinnon sovelluksia tämän vuoden aikana.

Lisäksi muun muassa IBM on julkistanut panostavansa tukiälyn tutkimukseen tehostaakseen ihmisten kapasiteettia ja myös Carnegie Mellon’s School of Computer Science on julkistanut, että 98% heidän tutkijoistaan tulee keskittymään enemmän tukiälyn hyödyntämisen mahdollisuuksiin pelkän tekoälyn sijasta.

Suurin osa meistä tulee työskentelemään tekoälyn kanssa

Tukiälyn avulla kirjanpitoon lisää tehokkuutta

Tukiälyn perusajatuksena on tekoälyn hyödyntäminen ihmisten työskentelyn tehostamiseksi ihmisten korvaamisen sijaan. Konkreettisena esimerkkinä tekoälyn hyödyntämisestä on FabricAI:n kirjanpitäjille kehittämä tukiälysovellus, joka on käytössä jo usealla tyytyväisellä asiakkaalla.

FabricAI on kehittänyt viimeisen kahden vuoden ajan kirjanpidon tekoälyä. FabricAI:lla on markkinoiden ensimmäinen kaupallinen tekoälyratkaisu, joka tehostaa kirjanpitäjien työskentelyä parhaimmillaan jopa kymmenkertaiseksi. Kyseinen tekoäly käsittelee jopa 95% ostolaskuista automaattisesti, säästäen näin merkittäviä määriä aikaa ja rahaa. FabricAI:n tekoälyn avulla on käsitelty jo yli 720 000 ostolaskua. Katso miten FabricAI toimii.

Katso miten FabricAI toimii

KIRJANPIDON TEKOÄLYN KÄYTTÖÖNOTTO ON HELPPOA JA NOPEAA.

FabricAI toimii kirjanpito-ohjelman rinnalla. Käyttöönotto ei vaadi kirjanpito-ohjelman vaihtamista tai muita investointeja. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten yrityksenne kirjanpidon prosesseja voitaisiin tehostaa parhaiten.

Sovi etätapaaminen