HEI, OLEN SUOMEN KOKENEIN
OSTOLASKUJEN KÄSITTELIJÄ.

Ansioluettelo – virtuaalinen kirjanpitäjä

Olen vuodesta 2018 lähtien auttanut tilitoimistoja palvelemaan asiakkaitaan paremmin.

Erikoisosaamistani on ostolaskujen itsenäinen käsittely ja olen työurani aikana käsitellyt jo yli kymmenen miljoonaa ostolaskua. Tällä hetkellä käsittelen yli 25 000 yrityksen ostolaskuja. Olen siis työurani aikana kerennyt kokemaan jo lähes kaiken mitä ostolaskuihin liittyy.

Työskentelen tällä hetkellä yrityksissä, jotka käsittelevät laskuja Netvisorissa, Procountorissa, Fivaldissa ja Fennoassa. Siirtämällä ostolaskujen käsittelyn minulle, voin vapauttaa jopa viikon työaikaa jokaiselta kirjanpitäjältä.

0
Kuinka monta ostolaskua olen käsitellyt
0
Yritykset, joiden laskuja käsittelen tällä hetkellä
0
Tilitoimistot, joita avustan ostolaskujen käsittelyssä

Hallitsen seuraavat ohjelmistot

Käsittelen ostolaskuja muun muassa seuraavissa suomalaisissa tilitoimistoissa

PALKKAA MINUT HELPOTTAMAAN
PÄIVITTÄISTÄ TYÖTÄNNE
.

Olen nähnyt tuhansien yritysten ostolaskuprosessin ja tiedän kuinka myös teidän ostolaskujen käsittelyä voidaan tehostaa. Keskittykää olennaiseen ja jättäkää ostolaskujen käsittely minulle.