Netvisor panostaa tiliöintisääntöihin ja odottaa markkinoilta nousevan tekoälyratkaisuja orgaanisesti

Netvisorin mukaan “taloushallinnon automaatio ei missään nimessä ole teknologia, joka pienyrityksen tulisi rakentaa itse.” Netvisorin omistaja Visma Solutions aikookin hyödyntää tekoälyä ennen kaikkea kumppanuuksien kautta.

Netvisorin panostaessa heidän ydintuotteensa sekä sen ympärillä toimivan ekosysteemin kehittämiseen, FabricAI tarjoaa tekoälyratkaisun työskentelyn tehostamiseen myös Netvisor -ohjelmistoon.

Netvisor panostaa tiliöintisääntöihin

FabricAI:n tekoäly toimii myös Netvisorin kanssa

FabricAI on yhdistettävissä kaikkien nykyaikaisten kirjanpidon ohjelmistojen kanssa. Data kulkee ohjemistojen välillä reaaliaikaisesti ja saumattomasti suoraan ohjelmistorajapintojen kautta. Tiedot haetaan tietyssä muodossa ja palautetaan tekoälyn käsittelemänä takaisin kohde ohjelmiston vaatimassa muodossa. 

”Koska automaatio voi korvata ihmisen rutiinitöissä, se parantaa tuottavuutta ja antaa eväät tehdä samoilla resursseilla enemmän. Toisin sanoen, se poistaa työtä, joka ei tuota mitään lisää liiketoimintaan. Samalla koneäly vähentää virheitä ja tuottaa laadukkaampaa, reaaliaikaista tietoa päätöksenteon tueksi eli parantaa kykyä reagoida muutoksiin.”

toteaa Netvisorin Product Marketing Specialist, Tuuli Korpijaakko

FabricAI:n tekoäly toimii Netvisorin kanssa

Netvisor panostaa tiliöintisääntöihin

Netvisor kirjanpito-ohjelmiston kehitystyössä fokuksessa on tiliöintisäännöistä muodostettavat sääntökirjastot. Tiliöintisääntöjen avulla voidaan tehostaa kirjanpitäjien työskentelyä sekä vähentää turhauttavien työtehtävien kuormittavuutta. Netvisor pyrkii muodostamaan tiliöintiehdotuksia automaattisesti, hieman samalla tavalla kuin esimerkiksi Netflix suosittelee elokuvia.

Toistaiseksi tiliöintisäännöt toimivat toimittajakohtaisesti, jonka mukaan automaattisesti määritetyt tiliöinnit menevät aina samalle tilille vaikka kyseessä olisikin esimerkiksi viivästyslasku, joka tulisi tiliöidä eri tilille. 

Netvisorin blogin mukaan tekoälyn tuleminen taloushallintoon on tämän hetken megatrendi.

“Sähköinen ei enää riitä, vaan ohjelmiston tulee olla älykäs: sen tulee tehdä automaattisesti työ, joka on mahdollista suorittaa ilman ihmisen työpanosta.”

Netvisorin kanssa toimivat tekoälyratkaisut ovat FabricAI ja Finance.Rocks

Netvisorin kanssa toimivat tekoälyratkaisut

Kattavan tutkimisen jälkeen olemme löytäneet FabricAI:n lisäksi yhden Netvisor -ohjelmiston kanssa toimivan tekoälyvaihtoehdon. Finance.Rocks -niminen palvelu tarjoaa tuotetta ostolaskujen tiliöintiin.

”Finance.Rocks on Greenstepin tytäryhtiön kehittämä ohjelmisto, joka tiliöi ostolaskut automaattisesti olemassa olevan datan perusteella tavoitteenaan nopeuttaa ja tehostaa kirjanpitäjän työtä.”

Finance.Rocksin -sivuston perusteella palvelu keskittyy ostolaskujen tiliöinnin lisäksi datan lataamiseen Netvisorista, ja niihin pohjautuviin parempien raporttien laatimiseen.

Tiedätkö muita tekoälyratkaisuja, jotka toimivat Netvisorin kanssa?

Kerro toki meillekin, kuulisimme näistä mieluusti lisää!

FabricAI:n tekoälyn käyttöönotto on helppoa ja nopeaa.

KIRJANPIDON TEKOÄLYN KÄYTTÖÖNOTTO ON HELPPOA JA NOPEAA.

FabricAI toimii kirjanpito-ohjelman rinnalla. Käyttöönotto ei vaadi kirjanpito-ohjelman vaihtamista tai muita investointeja. Ota meihin yhteyttä niin katsotaan yhdessä miten yrityksenne kirjanpidon prosesseja voitaisiin tehostaa parhaiten.

Sovi etätapaaminen