FABRICAI-KOKEMUKSIA: TILIPALVELU RANTALAINEN

Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin palvelu on tehostanut työtämme.

TONI HOVINEN, kehitysjohtaja Rantalainen

Tags: kokemuksia tekoälystä, ostolaskujen automatisointi, kirjanpidon tekoäly

Rantalainen on taloushallinnon palveluja tuottava ja voimakkaasti kasvava kotimainen yritys, joka työllistää 850 taloushallinnon ammattilaista yli 40 paikkakunnalla. Rantalainen tarjoaa asiakkailleen kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut.

0
Henkilöstö
0
Liikevaihto
0
Paikkakuntaa

TEKOÄLY TUOTANTOKÄYTÖSSÄ RANTALAISELLA.

Meillä taloushallinnon asiantuntijapalveluorganisaatiossa ostolaskujen tiliöimiseen menee kuukausikirjanpidosta todella paljon aikaa. FabricAI tarjosi meille ratkaisun, jossa tekoäly hoitaa ostolaskujen tiliöinnin automaattisesti. Innostuimme ajatuksesta ja lähdimme pilotoimaan palvelua käyttöömme. Hyvät tulokset saivat meidät laajentamaan käyttöönottoa ja kehittämään palvelun prosesseja ja kokonaisuutta eteenpäin yhdessä FabricAI:n kanssa.

FabricAI:n ostolaskuja tiliöivä tekoäly on ensimmäisiä konkreettisia tekoälyn hyödyntämiskohteita taloushallinnon alalla. Suosittelemme palvelua jokaiselle tilitoimistolle sekä myös yrityksille, joissa ei ole ulkoistettua taloushallintoa.

0
Tiliöityjä rivejä
0
sek / ostolasku
0
Tiliöintitarkkuus %

Maaliskuu 2020 lukuina – Rantalainen

TEKOÄLYN VARMUUS ON OLLUT ROHKAISEVAA.

FabricAI:n hyödyt ovat konkretisoituneet meille heti palveluun tutustuessamme. Saatu data ostolaskujen tiliöintitarkkuudesta ja niihin kuluvasta ajasta ovat olleet rohkaisevia tekijöitä ostopäätöksen kannalta.

Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin palvelu on tehostanut työtämme. Taloushallinnon tekoälyratkaisut tulevat laajentumaan tulevaisuudessa, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, kuinka se tulee muuttamaan työnkuvaa ja vapauttaen entistä enemmän aikaa muihin työtehtäviin.

TONI HOVINEN.
Kehitysjohtaja, Rantalainen
toni.hovinen@rantalainen.fi
+358 40 734 5136

Haluatko kuulla lisää?

Varaa 15 minuutin etäesittely, jonka aikana asiantuntijamme esittelee ostolaskujen automatisoinnin periaatteet ja kertoo, miten se auttaisi juuri sinun yritystäsi. Esittely ei sido sinua mihinkään.