Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin palvelu on tehostanut työtämme.

TONI HOVINEN, kehitysjohtaja Rantalainen

Tags: kokemuksia tekoälystä, ostolaskujen automatisointi, kirjanpidon tekoäly

Rantalainen on taloushallinnon palveluja tuottava ja voimakkaasti kasvava kotimainen yritys, joka työllistää 850 taloushallinnon ammattilaista yli 40 paikkakunnalla. Rantalainen tarjoaa asiakkailleen kaikki talous- ja palkkahallinnon palvelut. www.rantalainen.fi

0
Henkilöstö
0
Liikevaihto
0
Paikkakuntaa

TEKOÄLY TUOTANTOKÄYTÖSSÄ RANTALAISELLA.

Meillä taloushallinnon asiantuntijapalveluorganisaatiossa ostolaskujen tiliöimiseen menee kuukausikirjanpidosta todella paljon aikaa. FabricAI tarjosi meille ratkaisun, jossa tekoäly hoitaa ostolaskujen tiliöinnin automaattisesti. Innostuimme ajatuksesta ja lähdimme pilotoimaan palvelua käyttöömme. Hyvät tulokset saivat meidät laajentamaan käyttöönottoa ja kehittämään palvelun prosesseja ja kokonaisuutta eteenpäin yhdessä FabricAI:n kanssa.

FabricAI:n ostolaskuja tiliöivä tekoäly on ensimmäisiä konkreettisia tekoälyn hyödyntämiskohteita taloushallinnon alalla. Suosittelemme palvelua jokaiselle tilitoimistolle sekä myös yrityksille, joissa ei ole ulkoistettua taloushallintoa.

0
Tiliöityjä rivejä
0
sek / ostolasku
0
Tiliöintitarkkuus %

Maaliskuu 2020 lukuina – Rantalainen

TEKOÄLYN VARMUUS ON OLLUT ROHKAISEVAA.

FabricAI:n hyödyt ovat konkretisoituneet meille heti palveluun tutustuessamme. Saatu data ostolaskujen tiliöintitarkkuudesta ja niihin kuluvasta ajasta ovat olleet rohkaisevia tekijöitä ostopäätöksen kannalta.

Olemme positiivisesti yllättyneitä siitä, kuinka hyvin palvelu on tehostanut työtämme. Taloushallinnon tekoälyratkaisut tulevat laajentumaan tulevaisuudessa, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan, kuinka se tulee muuttamaan työnkuvaa ja vapauttaen entistä enemmän aikaa muihin työtehtäviin.

TONI HOVINEN.
Kehitysjohtaja, Rantalainen
toni.hovinen@rantalainen.fi
+358 40 734 5136

FabricAI -työkalun avulla automaattista tiliöintiä voi hyödyntää myös skannattujen laskujen käsittelyssä.

MONICA AHLSKOG, Toimitusjohtaja @ Nooga Oy

Tags: kokemuksia tekoälystä, ostolaskujen automatisointi, kirjanpidon tekoäly

Nooga FabricAI kokemuksia

Me, jotka perustimme Noogan, olemme aikaisemmin työskennelleet yrittäjinä, konsultteina sekä johtajina erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Meitä kaikkia yhdistää aito kiinnostus kehittämiseen, tehokkuuden lisäämiseen sekä liiketoiminnan viemiseen uudelle tasolle.

Voimme auttaa sinua hallitsemaan yrityksen taloutta sujuvammin ja varmistamme, että työssä käytettävät järjestelmät pystyvät kommunikoimaan keskenään. Jos yrityksessä on meneillään muutoksia, voimme toimia myös kuuntelijana, neuvonantajana tai toteuttajana.

https://www.nooga.fi/

OSTOLASKUJEN TILIÖINTI TEKOÄLYN AVULLA.

Kun tekoälyä käytetään taloushallintojärjestelmässä, ohjelma oppii ehdottamaan tiliä ja kustannuspaikkaa aikaisempien ostolaskujen ja tiliöintien perusteella. Tekoälyn avulla tehtävät tiliöinnit mahdollistuvat Netvisorissa syksyn aikana. Tämä mahdollisuus koskee kuitenkin vain verkkolaskuja. Automaattinen tiliöinti ei siis onnistu skannattujen tai pdf-muodossa olevien laskujen osalta. FabricAI -työkalun avulla automaattista tiliöintiä voi hyödyntää myös skannattujen laskujen käsittelyssä. FabricAI toimii Netvisorin lisäksi myös muiden taloushallintojärjestelmien kanssa ja on siksi hyvä vaihtoehto myös niille yrityksille, joilla on käytössä jokin muu taloushallintojärjestelmä.

Viekö sähköistyminen ja tekoäly ihmisen työn? Vastaus on ”ei”, mutta toimenkuva voi muuttua. Tarvitsemme ihmisten työpanosta jatkossakin. Tarvitsemme jatkossakin henkilöitä, jotka ymmärtävät järjestelmiä, tuntevat lait ja säännöt ja osaavat tulkita ja analysoida tuloksia ja raportteja. Tarvitsemme jonkun tekemään ja hyväksymään tilauksia ja laskuja. Erityisesti alkuun on tärkeää, että joku tarkistaa tiliöintien, summien ja alv: in menevän oikein. Ohjelma oppii ja silloin on todella tärkeää, että se oppii oikein eikä väärin. On tärkeää, että yhteistyö ostajien ja toimittajien välillä toimii hyvin. Toimittajien tulee merkitä oikea kustannuspaikka oikeaan kenttään, jotta ohjelma osaa ehdottaa oikeaa tiliä ja kustannuspaikkaa. Tietojen tulee olla oikein heti alusta. Huono data antaa huonon output: in, joka voi johtaa väärään tiliöintiin. Sähköisen järjestelmän käyttöönotossa ja käytössä tarvitaan asiantuntijoiden apua. Sähköinen tilitoimisto ja pätevät taloushallinnon asiantuntijat voivat auttaa sinua olemaan paremmin ajan tasalla taloudestasi.

Kiinnostuitko? Sovi sitoumukseton etäesittely ja näytämme miksi tekoälyn käyttöönotto kannatta!

Etäesittelyssä asiantuntijamme näyttää sinulle 15 minuutissa tekoälyn hyödyt, tekoäly toimintalogiikan sekä kuinka helppoa tekoälyn käyttöönotto on.

Varaa esittely